Bejelentkezés

13 + 3 =
A fenti művelet eredményét kell beírni. Például 1+3 esetén 4-et.

Te is azok közé tartozol, akik ha kapcsolatban vannak, megpróbálnak minél inkább kedvére tenni a másiknak? Megfelelni a társuk elvárásának? Hiszen szeretnéd, ha elégedett lenne Veled. Ha boldog lenne. És Te boldoggá akarod tenni, nem igaz?

Rengeteg tévhit kering a Tarot kártyáról, ami miatt sokan félnek használni, kérdezni tőle. Valójában azonban a Tarot egyáltalán nem félelmetes eszköz. Ha tudod, hogyan használd, nagyszerű segítőd lehet a hétköznapokban, mert segít megvilágítani az összefüggéseket és feltárni a lehetőségeidet.

A Tarot kártya rengeteg hasznos információt hordoz akár a hétköznapjainkra vonatkozóan, akár átfogóan az életünk fontos döntéseit illetően.

Az alábbiakban 10 olyan fontos tanácsot olvashatsz, amit a Tarot kártya Kis Arkánumai üzennek, és amivel könnyebbé teheted az életedet:

Az egyik leggyakoribb kérdés, amit a párkapcsolati tanácsadásra hozzám érkező nők feltesznek nekem, az az, hogy miért mondja, teszi a férjem/párom/barátom ezt és így?
Magyarul a nők szeretnék érteni, hogyan működik a párjuk, vagyis hogyan működnek általában a férfiak. Ami azért nem könnyű, mert a férfiak és a nők gondolkodása teljesen különbözik egymástól.

Amikor eloszlik a rózsaszín köd, és elkezdjük meglátni a másik valódi személyiségét, sok meglepetéssel szembesülhetünk. Először is azzal, hogy a másik közel sem olyan tökéletes, mint addig gondoltunk. Kiderül, hogy jónéhány olyan dolog van, amiben nem igazán rátermett, vagy éppenséggel egyáltalán nem ért hozzá.

Te is tapasztalod, ha a saját életedben nem is, de magad körül biztosan, hogy milyen gyorsan bomlanak fel kapcsolatok, házasságok. Szinte egyik kapcsolat sem tud tartósan megmaradni. Bezzeg a régi időkben… Nagyanyáink idejében még sokkal inkább együtt maradtak az emberek.

Mi történt közben?

Bezzeg régen, akkor sokkal jobban szerették egymást az emberek egy párkapcsolatban. – gondolják sokan. Sajnos azonban az igazság az, hogy régen se voltak boldogabbak a hosszú távú házasságok. Csak a felek a legtöbb esetben beletörődtek, hogy ez jutott nekik, és ezt kell végigcsinálni.

Amikor komoly kapcsolatot kezdünk valakivel, gyakran elfelejtkezünk róla, milyen lenne őt „jól szeretni”. Elkezdjük ugyanis elvárni azt, hogy úgy gondolkodjon, úgy cselekedjen, úgy érezzen és úgy működjön, ahogyan mi szeretnénk.

Ha nem akkor ér haza, ha nem abban a formában tesz meg valamit, ha nem úgy viselkedik, ahogy kitaláljuk, azonnal orrolni kezdünk rá.

Érmék Hatos - Rider Tarot

„Hosszú és különös tapasztalatokkal teli életem alatt megtanultam, hogy az embereket hagyni kell a maguk módján élni. Hiábavaló és téves erőlködés őket kierőszakolni abból, amit tapasztalniuk kell, mert akkor megkeresik maguknak másutt ugyanazt a helyzetet. Nem mondom, sok önuralom kell hozzá, tehetetlenül nézni, mint rohan valaki a vesztébe saját akaratából, minden figyelmeztetés ellenére… de idővel belejön az ember.”
Szepes Mária

Sokszor beszéltem már a jóslás és a jövendőmondás közti különbségről, mert látom, hogy sokan még mindig azt várják, hogy jóslás címén mondjam el, mi lesz velük. Pedig a jóslás a tanácsadásról szól. A saját életünk felvállalásáról, arról, hogy én döntöm el, mi lesz velem, az én választásaim vezetnek ilyen vagy olyan következményekhez, élményekhez.