Kepenyes Zsuzsanna

Létkerék - ha tudatosan szeretnéd irányítani az életedet

Jóslás, Tarot, Mátrixvalóság, Kapcsolatteremtő Gyógyítás, Access Bars

Rengeteg tévhit kering a Tarot kártyáról, ami miatt sokan félnek használni, kérdezni tőle. Valójában azonban a Tarot egyáltalán nem félelmetes eszköz. Ha tudod, hogyan használd, nagyszerű segítőd lehet a hétköznapokban, mert segít megvilágítani az összefüggéseket és feltárni a lehetőségeidet.

A Tarot kártya rengeteg hasznos információt hordoz akár a hétköznapjainkra vonatkozóan, akár átfogóan az életünk fontos döntéseit illetően.

Az alábbiakban 10 olyan fontos tanácsot olvashatsz, amit a Tarot kártya Kis Arkánumai üzennek, és amivel könnyebbé teheted az életedet:

Az egyik leggyakoribb kérdés, amit a párkapcsolati tanácsadásra hozzám érkező nők feltesznek nekem, az az, hogy miért mondja, teszi a férjem/párom/barátom ezt és így?
Magyarul a nők szeretnék érteni, hogyan működik a párjuk, vagyis hogyan működnek általában a férfiak. Ami azért nem könnyű, mert a férfiak és a nők gondolkodása teljesen különbözik egymástól.

Amikor eloszlik a rózsaszín köd, és elkezdjük meglátni a másik valódi személyiségét, sok meglepetéssel szembesülhetünk. Először is azzal, hogy a másik közel sem olyan tökéletes, mint addig gondoltunk. Kiderül, hogy jónéhány olyan dolog van, amiben nem igazán rátermett, vagy éppenséggel egyáltalán nem ért hozzá.

Amikor komoly kapcsolatot kezdünk valakivel, gyakran elfelejtkezünk róla, milyen lenne őt „jól szeretni”. Elkezdjük ugyanis elvárni azt, hogy úgy gondolkodjon, úgy cselekedjen, úgy érezzen és úgy működjön, ahogyan mi szeretnénk.

Ha nem akkor ér haza, ha nem abban a formában tesz meg valamit, ha nem úgy viselkedik, ahogy kitaláljuk, azonnal orrolni kezdünk rá.

Érmék Hatos - Rider Tarot

„Hosszú és különös tapasztalatokkal teli életem alatt megtanultam, hogy az embereket hagyni kell a maguk módján élni. Hiábavaló és téves erőlködés őket kierőszakolni abból, amit tapasztalniuk kell, mert akkor megkeresik maguknak másutt ugyanazt a helyzetet. Nem mondom, sok önuralom kell hozzá, tehetetlenül nézni, mint rohan valaki a vesztébe saját akaratából, minden figyelmeztetés ellenére… de idővel belejön az ember.”
Szepes Mária

Sokszor beszéltem már a jóslás és a jövendőmondás közti különbségről, mert látom, hogy sokan még mindig azt várják, hogy jóslás címén mondjam el, mi lesz velük. Pedig a jóslás a tanácsadásról szól. A saját életünk felvállalásáról, arról, hogy én döntöm el, mi lesz velem, az én választásaim vezetnek ilyen vagy olyan következményekhez, élményekhez.

Oldalak

Hírlevél

Boldogságtippek, programok, tanfolyamok. Ha szeretnéd örömtelibbé és könnyebbé tenni az életedet, iratkozz fel a hírlevélre:

Facebook

Csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Tanfolyamok Szegeden

Délutáni Tarot
alapozó tanfolyam
2018. január 22. - febr. 12.
hétfőnként 17:00-20:00 óráig

Délelőtti Tarot
alapozó tanfolyam
2018. január 25. - febr. 15.
csütörtökönként 9:00-12:00 óráig

"Bevonzom az Igazit"
intenzív tréning nőknek
2018. február 10.
szombaton 9-17 óráig

Mátrixvalóság előadás
2018. február 22.
csütörtök 17:00 óra

Mátrixvalóság tanfolyam
2018. március 10 - 11.
szombat-vasárnap
10:00-17:00 óráig

Kapcsolatteremtő Gyógyítás
bemutató előadás
2018. március 27.
kedd 17:00 óra

Segítd a Gyógyulást
tanfolyam
2018. április 14-15.
szombat-vasárnap
10:00-16:00 óráig

"Kártyafüggetlen"
Tarot Klub
2018. január 23. kedd
délután 17.00-20.00-ig

Szemléletváltó Klub
2018. január 2. kedd
délután 17.00-20.00-ig

Tarot haladó tanfolyam (az alapozó tanfolyam folytatása)
az alapozó tanfolyam résztvevőivel előre egyeztetett időpontban