Bejelentkezés

2 + 1 =
A fenti művelet eredményét kell beírni. Például 1+3 esetén 4-et.

A www.letkerek.hu weboldal (továbbiakban Weboldal) üzemeltetője a Létkerék Kft.

Minden, a Weboldalon megjelenő tartalom a 1999. évi LXXVI. tv. alapján teljes egészében szerzői jogvédelem alatt áll.

A Weboldalon szereplő saját tartalom kizárólag a szerző írásbeli hozzájárulásával és a forrás (www.letkerek.hu) megjelölésével, más internetes oldalon történő publikálás esetén a szerző írásbeli hozzájárulásával és a forrás kattintható linkként való megjelenítésével engedélyezett.

A Weboldalon szereplő bármely saját tartalom, hírlevél, letölthető anyag engedély és a forrás megjelölése nélkül történő másolása vagy átdolgozása esetén a hatályos jogszabályok – az 1999. évi LXXVI. törvény, valamint a 2012. évi C. törvény 385.§ – alapján a weboldal üzemeltetője jogi eljárás megindítását kezdeményezi, továbbá a jogosulatlan felhasználás napidíja is felszámolásra kerül. Ennek díja 300.000 HUF/nap/kép/videó/mondat.

Az összeget a jogsértés felfedezésének napjától, vagy ha bizonyítható a jogsértés megkezdésének dátuma, akkor attól a naptól számítva számlázzuk.

A Weboldalra érkező személy (továbbiakban Felhasználó) elfogadja, hogy a Weboldalhoz tartozó bármely oldal megnyitásával a fenti és alábbi feltételek saját magára nézve kötelező érvényűek.

A Weboldalon szereplő minden tartalmat a Felhasználó csak saját felelősségére használja. A Weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal a www.letkerek.hu oldal használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért.

 

Feliratkozási feltételek:

A Felhasználó a hírlevélre történő feliratkozással teljes mértékben elfogadja a Weboldal feliratkozási feltételeit.

A Felhasználó a feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy a Weboldal üzemeltetőjétől a Felhasználó által megadott email-címre elektronikus leveleket fogadjon, amelyekben esetenként az Üzemeltető szolgáltatásait és tanfolyamait reklámozó hirdetések is megjelenhetnek.

A feliratkozással a Felhasználó kijelenti, hogy az általa megadott név és email-cím valódi. A valótlan adatokkal (nem létező email-címmel vagy névvel) feliratkozó Felhasználók adatait előzetes értesítés nélkül töröljük az adatbázisból.

 

Adatvédelmi nyilatkozat:

A Felhasználó által a feliratkozáskor önkéntesen megadott adatokat a hatályos törvényi előírások szerint kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. A Felhasználó a feliratkozással hozzájárul adatainak az Üzemeltető adatbázisában történő tárolásához, valamint hírlevelek, értesítések, tájékoztatók, programajánlók fogadásához.

A Felhasználó a feliratkozást bármikor megszüntetheti az Üzemeltető által küldött hírlevelek mindegyikének alján található Leiratkozás feliratra kattintással.

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-68370/2013.