Bejelentkezés

11 + 2 =
A fenti művelet eredményét kell beírni. Például 1+3 esetén 4-et.

Kapcsolati kirakás

A kirakás nem kizárólag párkapcsolatra vonatkozóan alkalmazható, hanem egyéb emberi kapcsolatok esetén is, például rokonság, barátság, munkahelyi kollégák.

A 2, 4, 6 helyen álló lapok vonatkoznak a kérdezőre, a 3, 5, 7 helyen álló kártyák pedig a vele kapcsolatban álló személyre.

Az egyes kártyalapok jelentése a kirakásban:

1. Egy átfogó helyzetjelentést ad a kapcsolatról
2. és 3. Az egyik illetve a másik fél így értékeli tudatosan kettejük viszonyát, vagyis ezt gondolja a kapcsolatról.
4. és 5. Azt mutatja meg, mit éreznek ebben a kapcsolatban, mire vágynak, mitől tartanak. Ez a két lap jelzi a kapcsolat lelki oldalát.
6. és 7. Arra kapunk választ, hogyan viselkedik a két ember egymás társaságában, milyen módon viszonyulnak egymáshoz.
Plusz információk a kirakás alapján (csak a teljes kirakás értelmezése után számoljuk ki):

Meghatározhatjuk a kirakás kvintesszenciáját, amihez a hét kirakott kártyalap számának összegét 1 és 22 közé kell redukálnunk. (Összeadjuk a kártyalapok értékét, és ha a kapott szám nagyobb, mint 22, akkor összeadjuk a számjegyeit, míg 1-22 közötti számot kapunk.) Így egy Nagy Arkánum számát kapjuk, amely összefoglaló képet nyújt a teljes kirakással kapcsolatban.

A 2, 4, 6 helyen álló lapok számának 1-22 közé redukált összege által jelzett Nagy Arkánum átfogó információt nyújt a kérdezőről ebben a kapcsolatban.

Hasonlóan a 3, 5, 7 helyen álló kártyák értékének 1-22 közé redukált összege által jelzett Nagy Arkánum átfogó képet ad a kapcsolatban szereplő másik félről.