Bejelentkezés

2 + 1 =
A fenti művelet eredményét kell beírni. Például 1+3 esetén 4-et.

Kepenyes Mária Zsuzsanna vagyok. Zsuzsinak vagy Zsuzsának szoktak szólítani.

Abban tudok segíteni Neked, hogy elkezdhesd Te magad irányítani és teremteni az életedet.

párkapcsolati jóslás - tanácsadást abban az esetben ajánlom Neked, ha egyedül nem boldogulsz valamilyen kapcsolati problémáddal, ha párt keresel, ha szakítani szeretnél vagy túl vagy rajta, de nem tudod, hogyan tovább. Rengeteg gyakorlati tanácsot kapsz, amivel elkezdheted egyenesbe hozni ezt a témát.

A Tarot tanfolyamot Neked találták ki, ha szeretnél egy olyan tanácsadót, aki mindig Veled van, és segít, hogy jó döntéseket hozhass. A Tarot kártya ugyanis mindig megmutatja, mit érdemes egy ügyben tenned, és mit kell kerülnöd, hogy a lehető legjobban alakuljanak a dolgaid.

A Mátrixvalóság tanfolyam kimondottan a teremtő képességeid felszínre hozását segíti elő, és olyan technikákat sajátíthatsz el, amivel elkezdheted tudatosan teremteni az életedet.

Ha úgy érzed, szeretnél könnyíteni az életeden, és elengedni a sok stresszt és a Téged korlátozó belső akadályokat, akkor gyere el az Access Bars kezelésre, amivel minden eddiginél gyorsabban és könnyebben szabadulhatsz meg a kellemetlenségektől.

Kapcsolatteremtő Gyógyítást és Segítsd a Gyógyulást tanfolyamot akkor ajánlom Neked, ha testi-lelki problémákkal küzdesz, illetve ha szeretnél segíteni a családtagjaidon ilyen esetekben az egész-séges harmonikus állapot visszaállításában.

Ha jelentkezni szeretnél valamelyik tanfolyamomra vagy szolgáltatásomra, a 20/476-8837-es telefonszámon tudsz elérni.