Kepenyes Zsuzsanna

Jóslás, Tarot, Mátrixvalóság, Kapcsolatteremtő Gyógyítás, Access Bars

A Tarot és a Segítsd a gyógyulást tanfolyam után:
"Zsuzsi az adott témával kapcsolatos anyagot nagyon egyszerűen és érthetően adja át, és éppen ezért könnyen felfogható a lényeg. Pontosan az egyszerűségben van a szépség és hihetőség. Mindemellett kapunk egy másik megvilágítást is a dolgokról, mert olyan nézőpontból is meg tud mutatni valamit, amit addig nem gondoltunk volna. Ez a képessége Zsuzsinak nemcsak a tudásból és olvasottságból ered, hanem onnan is, hogy a racionális és intuitív gondolkodást nagyon jól össze tudja hangolni.
Köszönöm az értékes tanfolyamokat!"

D. S. Andrea, Kecskemét

 

"A Numerológia tanfolyam nekem nagyon-nagyon tetszett! Minden órán egyre részletesebb ismeretekre tettem szert, melyek az önismeretemet és mások megismerését is segítik. Zsuzsi közvetlen, kedves és nagyon segítőkész. Számomra egy élmény volt ez a kurzus!"

Nagy Anita, Szeged

 

"Az utóbbi félévben sokszor kértem dr. Kepenyes Jánosnét, hogy bonyolult, sokkhatásszerű álmaimat értelmezze. Megdöbbentően sok új információ derült ki értelmezéseiből, sokat profitáltam az elemzéseiből. Remélem, még ezutáni, általam nem értelmezhető álmaimmal is fordulhatok hozzá. Amit mond, pontos, tárgyszerű és igaz. Segít eligazodni a mindennapjaim problémáiban."

Szentirmay Lászlóné, Szeged

 

"Alapjában véve realista emberként kerestem a válaszokat és önmagamat, amikor először találkoztam Kepenyes Zsuzsannával egy kineziológus képzésen, ahol kollégák s később barátok lettünk.
Zsuzsi nyitott életszemlélete és mérhetetlen tudásvágyam vezetett el Numerológia tanfolyamára. Nagy hatást váltottak ki belőlem a tanultak, s tágabb ismereteimmel már másként látom a világot. Nagy mértékben fejlődött az empátiám, az emberi kapcsolataim javultak, és képessé váltam tudatosan élni. Ezáltal elindultam az önismeret rögös útján is.
A számok jelentős segítséget nyújtanak ahogy a mindennapokban, úgy a nehéz helyzetekben is. „A jó pap is holtáig tanul.” mondás és Zsuzsi nagyszerű oktatási módszere inspirált a Tarot üzeneteinek fejtegetésére. Érdekes, hogy a számok tartalmát is figyelembe véve kaptam meg az ismereteket, ami fokozta a lapok mondanivalóját. A képi szimbólumok olvasása hatalmasat emelt a kreativitásomon, amit hatékonyan alkalmazok más területeken is. Megtanultam a kártya alapján felfedni a valóságot, ami tudatosítja a probléma valódi okát, ezáltal kirajzolódik a helyes út és a megoldás. Ezennel köszönöm neked Zsuzsi."

Gyovai Orsolya, Szeged

 

"Amióta az eszemet tudom, nyitott voltam az új dolgok megismerése iránt, és néha tudatosan kerestem azoknak az embereknek a társaságát, akik valamilyen szempontból építően hatottak a szellemi fejlődésemre. Zsuzsival való első találkozásom azonban egy szerencsés egybeesésnek köszönhető. Először az embert, mint tanárt ismerhettem meg személyében, egy informatika tanfolyam alkalmával.
A szimpátia gyorsan kialakult köztünk, és az idő múlásával egyre több oldaláról ismerhettem meg. Mikor először beszélgettünk a tarot jóslásról, érdeklődéssel hallgattam, mivel ez egy számomra teljesen új, feltáratlan terület volt, így kértem, avasson be a dolgok rejtelmeibe.
Megtörtént az első kirakás. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy a kártyák valóban választ adnak a kérdéseimre, és segítenek átlátni élethelyzeteket. Gyakorlatilag üzeneteket hordoznak, amiket ha megfelelő rálátással értelmez és közvetít valaki, akkor az nagyban megkönnyíti az ember életét. Az én tapasztalatom szerint Zsuzsi kiváló közvetítő, aki rengeteg segítséget adott azáltal, hogy a lapokból kiolvasva útmutatást adott nekem életem fordulópontján.
Ezúton szeretnék ezért köszönetet mondani neki: Köszönöm, Zsuzsi!"

Kovács Éva, Dabas

Hírlevél

Boldogságtippek, programok, tanfolyamok. Ha szeretnéd örömtelibbé és könnyebbé tenni az életedet, iratkozz fel a hírlevélre:

Facebook

Csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Tanfolyamok Szegeden

Délutáni Tarot
alapozó tanfolyam
2018. január 22. - febr. 12.
hétfőnként 17:00-20:00 óráig

Délelőtti Tarot
alapozó tanfolyam
2018. január 25. - febr. 15.
csütörtökönként 9:00-12:00 óráig

"Bevonzom az Igazit"
intenzív tréning nőknek
2018. február 10.
szombaton 9-17 óráig

Mátrixvalóság előadás
2018. február 22.
csütörtök 17:00 óra

Mátrixvalóság tanfolyam
2018. március 10 - 11.
szombat-vasárnap
10:00-17:00 óráig

Kapcsolatteremtő Gyógyítás
bemutató előadás
2018. március 27.
kedd 17:00 óra

Segítd a Gyógyulást
tanfolyam
2018. április 14-15.
szombat-vasárnap
10:00-16:00 óráig

"Kártyafüggetlen"
Tarot Klub
2018. január 23. kedd
délután 17.00-20.00-ig

Szemléletváltó Klub
2018. január 2. kedd
délután 17.00-20.00-ig

Tarot haladó tanfolyam (az alapozó tanfolyam folytatása)
az alapozó tanfolyam résztvevőivel előre egyeztetett időpontban